Χρυσή η Ολυμπιονίκης Κορακάκη στο Παγκόσμιο στο Μεξικό!

Δεν έχουν σταματημό τα χρυσά μετάλλια για την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη στο άθλημα της σκοποβολής. Στέφθηκε για άλλη μία φορά χρυσή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μεξικό! Βρίσκεται παντού στην κορυφή πλέον, πολλά μπράβο και συγχαρητήρια της, μακάρι να έχει και άλλες τέτοιες πολλές ακόμη επιτυχίες. 

    Το χρυσό μετάλλιο λοιπόν κατέκτησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 Άννα Κορακάκη στο άθλημα πιστόλι 25μ., στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.
    Η Άννα Κορακάκη πέρασε αρχικά ως τρίτη από τον προκριματικό με σύνολο 585 βαθμών (295 στις βολές ακριβείας, όπου ήταν πρώτη, και 287 στην ταχύτητα), ενώ στον τελικό ήταν από την αρχή μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης.
    Όταν αποκλείστηκε μετά από δύο άσχημους γύρους η Κινέζα Γιαν Τσεν, η Κορακάκη άνετα μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Δεύτερη ήταν η Γερμανίδα Ντορέν Φένεκαμπ και τρίτη η Γαλλίδα Ματίλντ Λαμόλ.

    Φυσικά προπονητής και συμπαραστάτης της στο Μεξικό ήταν ο Τάσος Κορακάκης που είναι και πατέρας της ως γνωστόν και στον οποίο επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για την υποστήριξη που παρέχει. Συγχαρητήρια πάντως υπήρξαν και αυτή την φορά, από επίσημα χείλη επίσης και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση ο οποίος δήλωσε: «Αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι για τη νέα παγκόσμια επιτυχία της Άννας Κορακάκη. Απέδειξε για ακόμη μια φορά την αξία της. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και στον προπονητή της γι’ αυτή την σημαντική διάκριση».


Δείτε παρακάτω την διεθνή ομοσπονδία "ISSF - International Shooting Sport Federation" που ανακοίνωσε και την σχετική νίκη με την παρακάτω εικόνα και ανάλογη λεζάντα:
"The 2016 Olympic Champion is back: Anna Korakaki of Greece pockets women's 25m Pistol gold in Guadalajara! #ISSFWC"



Πηγή: newsit.gr

Σχόλια