Η πολυκατοικία της Πάτρας που μετατράπηκε σε έργο τέχνης και έγινε παγκοσμίως viral!



Ο καλλιτέχνης γκράφιτι, Wild Drawing (WD) από το Μπαλί που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα έργα. Αυτή τη φορά μετέτρεψε μια πολυκατοικία της Πάτρας σε ένα γιγάντιο έργο τέχνης. Ένα γκράφιτι άξιο θαυμασμού που ομορφαίνει την πόλη και κανονικά μόνο τέτοια πρέπει να υπάρχουν και όχι κάποιοι να καταγραφουν όλους τους τοίχους με άσκοπα πολιτικά και αθλητικά συνθήματα που το μόνο που κάνουν είναι να υποβαθμίζουν την αστική αισθητική στις ελληνικές πόλεις.

Έγινε γνωστός μετά από το γκράφιτι με την κουκουβάγια σε τοίχο στην διασταύρωση των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Σάμου, στο Μεταξουργείο.  


Ανάμεσα στα έργα του είναι και το λεγόμενο TimeHole που έγινε τον περασμένο Μάιο στην Πάτρα. Είναι εμπνευσμένο από την «Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων». Ο Wild Drawing προσπαθεί να δώσει λίγο χρώμα στους γκρίζους τοίχους των ελληνικών πόλεων. Χρειάστηκαν έξι μέρες για να το ολοκληρώσει. 



Το γκράφιτί του έγινε για μια ακόμη φορά παγκοσμίως viral και έγινε εθελοντικά στα πλαίσια του 3ου International Street Art Festival ArtWalk....

Το νέο πρόσφατο έργο πάντως του καλλιτέχνη αυτού βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πάρκο Κλωναρίδι - Φιξ στα Πατήσια:


Πηγές: mixanitouxronou.gr , news247.gr

Σχόλια