Ο κορυφαίος Λ. Πετρούνιας υποψήφιος Αθλητής της Χρονιάς - ζητάει την ψήφο όλων μας!


Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας, Λευτέρης Πετρούνιας χρειάζεται την στήριξη μας, απλά και ανέξοδα. Είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες από την Ευρωπαϊκή Γυμναστική Ομοσπονδία, ως Αθλητής της Χρονιάς και για την πιο Εντυπωσιακή Εμφάνιση της Χρονιάς. 
   Μας εντυπωσίασε και έκανε περήφανους όλους μας για άλλη μία φορά καθώς την χρονιά που μας πέρασε ο νεαρός αθλητής βγήκε πρώτος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, διατηρώντας δηλαδή τον τίτλο μιας και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό συνεχόμενα! Βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή διεθνώς αυτή την στιγμή καθώς είναι ταυτόχρονα και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, και Πρωταθλητής Ευρώπης αλλά και Χρυσός Ολυμπιονίκης.

   Τώρα όμως έχει ανάγκη για μια φορά και εμάς τους....κοινούς θνητούς! Στην ανάρτηση του στο Facebook ζητά τη βοήθεια «όλων των Ελλήνων» μέσω μιάς ψήφου ανά λογαριασμό Facebook. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Καθώς βρίσκομαι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες από την Ευρωπαϊκή Γυμναστική Ομοσπονδία ( Αθλητής της Χρονιας και πιο Εντυπωσιακή Εμφάνιση της Χρονιάς ) θα ζητήσω την στήριξη όλων των Ελλήνων με μια ψήφο ανά λογαριασμό Facebook στο link απο κάτω :
Hello everyone, vote here to support my nominees for two categories through UEG's account here is the link


Για να τον ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν είναι ψηφοφορία των φαν αλλά κανονική επίσημη ψηφοφορία. Παρατίθεται απλώς κατευθείαν η πλατφόρμα επιλογής αθλητών αντί της επίσημης σελίδας της European Union of Gymnastics η οποία επίσης σας "στέλνει" στον παραπάνω σύνδεσμο.

Σχόλια